Vores ydelser

Formidling, træning og uddannelse

Mind Social er en konsulent- og udviklingsvirksomhed med speciale i Funktionel Hjernetræning med fokus på mental sundhed og trivsel.

På denne side får du et overblik over de ydelser, vi leverer til erhverslivet og private. Det hele handler om den enkelte og alt det imellem os – det vi giver til hinanden. Det handler om hjerner i god form og om sunde mentale vaner.

God fornøjelse.

Formidling 

Foredrag

Skarpe hjerner og mentalt overskud

Foredraget handler om hjerner i god form og sunde mentale vaner. Et foredrag der med 8 pladser som fast omdrejningspunkt skaber refleksioner hos den enkelte og medarbejderne i mellem. Udvalgte øvelser fra Funktionel Hjernetræning udfordrer deltagerne, sætter hjernerne på arbejde og skaber masser af god energi.

Målgrupper:

Organisationer og teams der vil sætte det mentale overskud og trivsel på dagsorden og skabe refleksion omkring motivation, trivsel og gode mentale strategier i organisationen.

Læs mere og book et foredrag her

Formidling

Workshop 

Funktionel Hjernetræning i teori og praksis

Vi sætter ord og handling på, hvordan hjernen arbejder relateret til hverdagens udfordringer. Som deltager får du indblik i hvordan og hvorfor vi kan (og skal) træne hjernen. Vi målretter indhold og øvelser, så vi rammer deltagernes hverdag samt faglige og organisatoriske interesser.

Målgrupper: 

Sundhedsfaglige teams, der ønsker ny viden og inspiration til at træne det mentale fundament og en dynamisk kobling af det kognitive, det fysiske og det relationelle i sundhedsfagligt arbejde.

Organisationer og teams, der ønsker at sætte den mentale sundhed på dagsorden og skabe refleksion og god energi gennem ny viden og praktiske øvelser.

Læs mere om Funktionel Hjernetræning her

Uddannelse

Funktionel Hjernetræner

Som uddannet Funktionel Hjernetræner kan du facilitere træningsforløb og arbejde målrettet med Funktionel Hjernetræning.

  • Du bliver i stand til at planlægge, facilitere og tilpasse træninger
  • Du får viden om træningens teoretiske fundament
  • Du kan formidle træningen og relatere øvelser til teorien og til deltagernes hverdag

 

Målgruppen:

Uddannelsen er målrettet deltagere, der ønsker at bruge træningen i forbindelse med rehabilitering, genoptræning og som grundtræning. Du er sandsynligvis selvstændig behandler, fysioterapeut, ergoterapeut, psykolog eller underviser.

Se mere om uddannelsen her

Uddannelse

FuHT Facilitator

Med FuHT Facilitator kan du facilitere et samspil mellem udfordrende øvelser og viden om hjernen. Gennem små input og enkelte spørgsmål kobler du øvelser og reflektioner til hverdagens opgaver og samarbejde.

På kursusdagen har vi fokus på den mentale kapacitet, samarbejde og relationer. Vi arbejder med udvalgte øvelser, der styrker det mentale overskud, flow, gode afleveringer, kreativitet og booster energien.

 

Målgruppen:

Arbejdsmiljøkonsulenter, medarbejdere og ledere der på forskellig vis faciliterer workshops, seminarer og møder. Nøglepersoner og kolleger, der vil facilitere sjove og udviklende afbræk på arbejdspladsen.

Se mere om kursusdagen her

“Det har været et virkeligt godt og gennemarbejdet forløb.

Uddannelsen var tilrettelagt med en super fin balance, mellem teori og praktiske øvelser og faglig feedback fra dygtige instruktører.

Jeg følte mig virkelig godt klædt på til det videre arbejde som ny instruktør og til selv at kunne gennemføre træningsforløb med mine egne deltagere”

Kristina Skipper, underviser Silkeborg Tekniske Skole

Træning

Mentalt overskud i teamet

Flow, kreativitet, samarbejde og evnen til at træffe skarpe beslutninger.

Målgruppen

Organisationer og teams der vil træne det mentale overskud.

Mentalt overskud i temaet, se mere her

 

Træning 

Funktionel Hjernetræning

Hvad enten du er top-performer eller stressramt, effektiv eller hjernerystet. Eller måske blot nysgerrig efter mere mening i galskaben. Ja, så kan Funktionel Hjernetræning måske være din vej til bedre livskvalitet, mere fokus og flere meningsfulde øjeblikke af nærvær.

Funktionel Hjernetræning er bygget op af forskellige øvelser og udfordringer, hvor sværhedsgraden løbende øges. Gennem et træningsforløb er intensiteten og graden af udfordringer tilpasset deltagerne. Besøg et af intromøderne og oplev træningen.

Find dit hold og intromøder her

 

Formidling   

Intromøder og inspiration

Vi afholder gratis intromøder om Funktionel Hjernetræning. Vi sætter ord og handling på, hvordan og hvorfor vi kan træne hjernen til en bedre form og til sunde vaner. Du oplever træningen og hører om, hvad du kan forvente at få ud af et træningsforløb.

Målgruppen

Intromøder er for dig, der overvejer at deltage på et hold og gerne vil vide lidt mere. For dig, der vil tilbyde dine medarbejdere et træningsforløb. Og for dig, der bare er nysgerrig efter at vide mere om hjernens arbejde og muligheden for at træne den.

Se kommende intromøder og tilmeld her

 

Kom i gang

Hør mere om formidling, træning og uddannelse

Ring til os på tlf. 20 58 51 11 eller send en e-mail til info@mindsoscial.dk

Du kan også indtaste din e-mail og telefonnummer – så tager vi kontakt til dig snarest.