Persondatapolitik

I vores Persondatapolitik kan du læse om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan de behandles og anvendes og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig. Det er oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et kundeforhold, som bruger af mindsocial.dk, app.fuht.dk eller app.unghjerne.dk eller som deltager på et Funktionel Hjernetræningshold.

Du kan til hver en tid henvende dig til os på e-mail info@mindsocial.dk, såfremt du har spørgsmål.

1.Dataansvarlig

1.1 Den dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger er: MindSocial ApS (Herefter ”MS”) Mail: info@mindsocial.dk CVR:

1.2 Alle spørgsmål vedrørende nærværende Politik, behandlingen af dine oplysninger samt mistanke om manglende overholdelse skal i første omgang rettes til info@mindsocial.dk

2. Formål med Behandlingen af dine Personoplysninger

2.1 Du kan være kunde, deltager på et hold, eller måske blot er bruger af vores websites, nyhedsbrev, tests eller arrangementer (fx foredrag og webinarer). Uanset behandler vi dine oplysninger i et sådant omfang, at vi dels kan give dig de ydelser, du efterspørger, og at vi dels kan leve op til de forpligtelser, vi har i forhold til lovgivningen.

2.2 Dette gælder ved dine eventuelle køb af ydelser eller varer hos os, og/eller når vi skal administrere en licens til app.unghjerne.dk eller app.mindsocial.dk. Det kan også være ved deltagelse på et hold eller i forbindelse med vores kommunikation og markedsføring over for dig.

 3. De personoplysninger, som vi behandler om dig og hvorfor vi gør det

 3.1 Helt konkret bruger vi dine Personoplysninger til flere forskellige formål afhængig af, om du er kunde, deltager på et hold eller om du blot er bruger af vores websites eller er tilmeldt vores nyhedsbrev.

3.2 Er du alene bruger af vores websites, anvender vi ikke dine Personoplysninger.

3.4 Når du tilmelder dig en workshop/foredrag via mindsocial.dk eller tilmelder på anden vis, indsamler vi følgende almindelige Personoplysninger fra dig: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse. Når du abonnerer på et af vores nyhedsbreve, indsamler vi oplysninger om navn og e-mailadresse med det formål at sende informationer og nyheder.

3.5 Som deltager på et af vores FuHT Hold har du mulighed for at se din udvikling via en før og efter evaluering. I forbindelse med udfyldelse af evalueringen beder vi dig oplyse navn og mailadresse og vi registrerer din IP adresse. De oplysninger er nødvendige for, at vi kan sammenholde din før og efter evaluering og at du afsluttende kan se din egen udvikling.

3.6 Vi har et ønske om hele tiden at følge træningens kvalitet og blive klogere på træningens effekt i og for forskellige målgrupper. Derfor beder vi dig i forbindelse med evalueringen om at oplyse alder og køn. Derudover har du mulighed for at oplyse om du lider eller har lidt af en mental belastning i form af stress, angst, depression, hjernerystelse, piskesmæld eller andet.

3.7 Ved den afsluttende evaluering har du mulighed for at skrive uddybende kommentarer. Vi anvender aldrig dine kommentarer og bidrag i sammenhæng med dit navn uden et forudgående skriftligt samtykke fra dig.

3.8 Det er til enhver tid frivilligt, om du ønsker at udfylde og deltage i evalueringen. Vi gemmer dine personlige data i op til tre år efter din deltagelse og evaluering. Herefter gemmes de i anonym form og indgår i vores samlede statistikker.

3.9 Er du kunde hos os (ved at du køber varer eller tilmelder dig kurser og arrangementer), anvender vi dine Personoplysninger til at: • fremsende ordrebekræftelser til dig; • svare på dine eventuelle spørgsmål og efterkomme dine anmodninger; • kunne udføre dine ordrer; • kunne håndtere administration af kundeforholdet til dig.

3.10 Har du deltaget i en konkurrence, quiz eller test hos os og har givet os dit samtykke til kontakt pr. telefon, sms og e-mail, anvender vi din Personoplysninger til at • kontakte evt. vindere og levere præmier • have mulighed for at kontakte dig i op til 24 måneder vedr. produkter og tilbud. Vi anser 24 måneder for en rimelig periode, hvor din interessetilkendegivelse stadig er aktuel

4. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

4.1 MS anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på ovennævnte hjemmesider og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

​4.2 Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på MSs vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

5. Opbevaring og sletning af dine Personoplysninger efter nedenstående regler

5.1 Er du kunde hos os, vil vi opbevare dine Personoplysninger i op til 5 år, inkl. indeværende år, fra den dato, vi har registreret betalingen af en vare, du har købt, eller fra den dag, du har deltaget i et arrangement fra udgangen af det år, transaktionen er foretaget.

5.2 Er du deltager på et hold opbevares dine oplysninger maksimalt 5 år efter afsluttet forløb i indeværende år

5.3 Er du bruger af vores websites og samtidig ikke er kunde opbevarer vi ikke personoplysninger om dig.

5.4 Er du nyhedsbrevsmodtager og samtidig hverken kunde eller deltager sletter vi dine oplysninger i forbindelse med din afmelding af nyhedsbrevet.

5.5 Har du givet samtykke til at deltage i vores informationsmateriale (fx videoer, artikler og pjecer), indgår vi så vidt muligt individuelle aftaler om, hvor længe samtykket gælder. Et samtykke kan til hver en tid tilbagetrækkes. Hvis der fx er tale om trykt materiale, kan vi dog ikke tilbagekalde materialet.

6. Adgang til oplysninger

6.1 Du kan kontakte os på info@mindsocial.dk for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig.

Denne Politik er udarbejdet 01.06.2018