Om os

Mind Social er en konsulent- og udviklingsvirksomhed med speciale i funktionel hjernetræning. Vi er optaget af at fremme mental sundhed, trivsel og overskud og arbejdsevne – hos både mennesker, teams og organisationer.

Den menneskelige hjerne skal være i god form for at klare den tilværelse, som vores livsstil byder den. Vores hjerne skal dagligt navigere imellem regnestykker, sociale relationer, strategiopgaver, e-mail, fordybelsesarbejde, to-do-lister, børnefødselsdage og et utal af overspringsfristelser på sociale medier.

Mental sundhed handler om den enkelte og alt det imellem os – det vi giver til hinanden. Det handler om hjerner i god form og om sunde mentale vaner.

Vi tror på, at hver gang vi styrker det mentale overskud hos et menneske, så bidrager vi til den mentale sundhed i den nære relation, familien, teamet og virksomheden  –  i samfundet.

Referencer og pressen

Funktionel Hjernetræning

Funktionel Hjernetræning er ét af de grundlæggende redskaber vi anvender, når vi træner og implementerer mental sundhed, som flytter adfærd og mentale strategier til at være aktive valg og handlinger.

Funktionel hjernetræning kan hjælpe mennesker i overskud med at beholde overskud, forbedre præstationer og genfinde nærvær. Funktionel hjernetræning kan også hjælpe mennesker i underskud med at finde tilbage til deres mentale overskud – i arbejdslivet og i fritiden.

Træningen er baseret på hjerneforskning og motivationsteori, hvor kernen er en forståelse af hjernen og de mentale processer som et dynamiske samspil mellem hjerne, krop og omverden.

I 2014 var Ditte Andersen tilknyttet center for Human Interactivity ved SDU. Her skrev hun specialet ”Træning af det mentale fundament i den sociale hjernes perspektiv”. Det speciale er det teoretiske grundlag – eller rettere teoretiske udgangspunkt – for det, der i dag er Funktionel Hjernetræning.

Vi er nysgerrige

Vi har forpligtet os til hele tiden at udvikle os selv og træningen. Vi indsamler løbende flere erfaringer og ny viden om træningens effekt og muligheder. Det er bl.a. evalueringer, observationer og ikke mindst deltagernes tilbagemelding om personlige oplevelser og udvikling, der kontinuerligt udvikler os, motiverer og skaber mere nysgerrighed.

Vores ambitioner og nysgerrighed betyder, at vi i samarbejde med forskere og specialister undersøger træningens muligheder og effekt i forskellige målgrupper.

Se mere om forskning og nysgerrige projekter her

Vores historie

MindSocial ApS er stiftet af Ditte Andersen i sommeren 2018.

Ditte er tidligere partner i virksomheden Plus Performance, der startede i 2008 med fokus på målrettet præstationstræning af eliten i sport og erhverv. Udgangspunktet var en interesse i at udvikle og anvende metoder til træning af mental styrke i sammenhæng med toppræstationer.

Undervejs blev Plus Performance og særligt Ditte Andersen nysgerrig på, hvordan vi kan træne det mentale fundament. Med Ditte som hovedarkitekt blev de første streger til Funktionel Hjernetræning sat og I foråret 2018 havde vi trænet flere end 3000 mennesker og uddannet 150 Hjernetrænere. Vi var blevet klogere på træningens muligheder og effekt. Samtidig var Funktionel Hjernetræning blevet en stor del af Plus Performance og skulle have sit eget liv og retning.

Det fik det i MindSocial, hvor vi udvikler træningen og arbejdet med et styrket fokus på mental sundhed og overskud til hverdagens opgaver og relationer.

 

Mød teamet

Vi er et stærkt hold af vidende og nysgerrige personer.

Vi har alle forskellig baggrund, viden og passion – vi lægger det hele sammen. Vi inspirerer hinanden, vi undersøger, tester, leger og udvikler de redskaber og den træning, der kan gøre en forskel. Vi smitter samarbejdspartnere og hinanden med god energi, mod og vilje til at udfordre og forbedre – til at øge den mentale styrke.

Ditte Andersen

Mobiltelefon: +45 20 58 51 11
Email: ditte@mindsocial.dk

Ditte er en af arkitekterne bag Funktionel Hjernetræning.

Hun har arbejdet med udvikling af organisationer, medarbejdere og ledere siden 2007. Først som HR-manager i en større produktionsvirksomhed og efterfølgende som direktør og sportschef i en elitehåndboldklub. Hertil kommer erfaring som professionel håndboldspiller med 10 år i ligaen og 4 år på det danske landshold.

Ditte er uddannet lærer og er kandidat i International Virksomhedskommunikation fra SDU. I 2104 vendte hun tilbage til SDU og skrev specialet “Træning af det mentale fundament i den sociale hjernes perspektiv”. Det teoretiske udgangspunkt for Funktionel Hjernetræning.

Spørger du Ditte, så er det særligt interessante alt det mentale der er på spil mellem mennesker – alt det vi smitter med.

Tine Bay

Mobiltelefon: +45 71 72 73 50
Email: tine@mindsocial.dk

Tine har ansvaret for Funktionel Hjernetræning i Midt- og Østjylland.

Tine har arbejdet med organisationsudvikling og kommunikation siden 2001 i offentlige og private virksomheder. Derudover har hun erfaring som foredragsholder og talentudvikler af alle slags mennesker. Da Tine for et nogle år tilbage blev “nedlagt” af diskusprolapser og fandt sig selv i en kørestol, har hun lige siden – succesfuldt – bearbejdet smerter, patient-/offerrolle og præstationsevne med det formål at få livet, kroppen og hovedet tilbage på sporet igen. Hun er derfor meget optaget af, hvad der kan få andre til at påvirke sig selv til at præstere bedre. Tine er certificeret hypnotisør og hypnoterapeut.

Siden kørestolens tid er Tine blevet indehaver af flere danmarksmesterskaber i sprint og har derudover gennemført flere maratons.

Spørger du Tine, så er det særligt interessante vilje og styrken til at tage ansvar og handle – alt det du selv kan gøre.

Steffen Kamp

Mobiltelefon: +45 28 40 95 77
Email: steffenkampj@gmail.com

Steffen har ansvaret for projektledelse på større projekter og samarbejder, samt ansvaret for Funktionel Hjernetræning i København og Sjælland.

Steffen er cand.scient. idræt med speciale i motivationsteori. Steffen har en bred erfaring med udvikling af mennesker fra sit arbejde som befalingsmand i hæren, i private virksomheder og som personlig træner samt løbetræner og fysisk træner. Steffen er desuden en ivrig mellem-/langdistanceløber og er derudover ansvarlig for FuHT Online.

Spørger du Steffen, så er det særligt interessante den indre motivation – det der driver os som mennesker.

Tina Mondrup

Mobiltelefon: +45 61 20 67 61
Email: tina@mindsocial.dk

Tina har ansvaret for Funktionel Hjernetræning i Midt- og Østjylland.

Tina er uddannet i den finansielle sektor, hvor hun har arbejdet med udvikling af mennesker som underviser i Personlig Udvikling og Motivation. Tina er uddannet løbetræner og naturtræner, hvor hun, udover den fysiske træning, har fokus på vores mentale sundhed. Hun er selv ivrig løber og er træner for løbehold for alle aldre.

Spørger du Tina, så er det særligt interessante trivsel og livsglæde – at have overskud til livet og dagligdagen.