Skarpe hjerner og mentalt overskud

Om hjernen og mentalt overskud relateret til hverdagens opgaver, ansvar, samarbejde og aktive valg.

Mentalt overskud handler om den enkelte og om alt det imellem os. Det vi smitter med. Det mentale overskud i organisationen skabes ikke af den enkelte, men af et prioriteret fokus, aktive valg og det vi gør. Alle har et ansvar.

Hjernen skal ikke alene hjælpe os med at huske, læse, regne og løse strategiske opgaver. Den skal også hjælpe os med at sortere i input og opgaver, navigere i forandringer og i skiftende relationer. Hjernen skal være i god form, og den skal have gode vaner.

Ditte Andersen motiverer os til at undersøge og aktivt vælge, hvad vi vil bidrage med; både i organisationen og privat. Hun åbner for nysgerrigheden og modet til at udfordre vaner og forestillinger om den hverdag og de relationer, vi er en del af.

Det de andre siger..

 

”Tak for en rigtig god dag. Vi fik både forstyrret os selv og vores vaner på den fede måde. Vi er blevet opmærksomme på fyldte stole og som om vi også fik et nyt forfriskende sprog for ting, der kan bøvle ind i mellem. Og ikke mindst fik vi grinet 😉  Vi nød det rigtig meget og jeg har kun fået god feedback for medarbejderne!”  

Anne Brandt, Adm. direktør ved Lungeforeningen

 

“Jeg har i dagene efter dit oplæg fået bekræftet min oplevelse af de glade medarbejdere, jeg så onsdag aften kl. 19.30. Der er mange som har givet positiv respons og det har helt sikkert sat tanker i gang, især ift. stolene.

I vores team blev indgangen til alle temaer, at vi alle skulle bringe flere stole med til bordet, for at udvikling overhovedet kan finde sted. Det er særdeles konstruktivt med et fælles sprog, som vi nu kan tage med i teammøder hos personalet.”

Skoleleder, Martin Falkenberg Kofoed, Byskovskolen i Ringsted

Sikke en fantastisk dag! En særlig tak til Ditte Due Andersen fra MindSocial for nogle fantastiske timer! Vi blev virkelig inspireret og udfordret på, hvordan vi tænker, samarbejder og hvordan vi gør hinanden bedre! 💪 Ditte, dit arbejde er SÅ meningsfuldt og værdifuldt! Tommel op 👍 og de bedste anbefalinger herfra – TAK!

Suzi Egeberg Thomsen, HR and Finance Director ved VID Firekill ApS

 

 

Ditte Andersen har arbejdet med udvikling af organisationer, medarbejdere og teams gennem 15 år og hun er tidligere professionel håndblodspiller på klub- og landshold.

Forståelsen af teamdynamik, fokus og aktive valg er en naturlig del af hendes tanke og handling. Hun brænder for at styrke den enkelte og det imellem os, det vi smitter hinanden med.

Ditte er arkitekten bag Funktionel Hjernetræning. Inspiration, viden og de vigtigste pointer bliver med udvalgte øvelser formidlet gennem tanke, handling og oplevelse. Et samspil der giver anledning til fælles sprog og refleksioner.

8 mentale pladser

Vores mentale kapacitet er begrænset. Derfor handler mentalt overskud i høj grad om, Hvad og hvem der optager vores mentale ”pladser” – hvornår. Det skal være et aktivt valg,

Med ”8 pladser” oplever deltagerne, at vi alle har en begrænset mental kapacitet, som vi skal udnytte og respektere både hos os selv og hos hinanden.

I en kombination af viden, nærvær og praktiske øvelser giver Ditte konkrete bud på, hvordan vi kan træne vores hjerner og hvordan vi løfter den fælles opgave, der hedder mental sundhed.

Læs mere om 8 pladser og aktive valg her 

Kom i gang

Hør mere om foredrag og workshops og hvordan de kan passe ind i jeres fokus og aktive valg

Ring til Ditte på tlf. 20 58 51 11 eller send en mail til ditte@mindsoscial.dk

Du kan også Indtaste din mail og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig snarest.