Deltagerne på et genoptræningshold kan opleve, at de bliver trætte, svimle og brugte efter en træning. De kan mærke, at hjernen har været på arbejde og den bliver øm. Og det er præcis meningen med FuHT.

Undervejs i træningsforløbet kan du mere om mere. Samtidig med at du kan mere og mere til træning, så kan du mere og mere i din hverdag. Det er nemlig de samme mentale muskler, du skal bruge til træning og i hverdagen.

I løbet af træningsforløbet forsvinder ømheden efter træning. Du kan stadig mærke træningen.. Det kan du fordi vi hele tiden, langsomt og sikkert, øger belastningen. Det gør vi i takt med, at du er klar og kan holde til det.

God træning kan mærkes 

I FuHT udfordrer og træner vi hjernen gennem øvelser og en kontrolleret belastning. Stille og roligt øger vi belastningen, så vi langsomt og trygt genoptræner hjernen og det mentale fundament.

I træningen simulerer vi de opgaver, som hjernen hele tiden skal løse i hverdagen. Fra træning til træning løfter vi mentale vægte, der er lidt tungere end dem, vi løftede ved sidste træning. Vi lader hjernen arbejder lidt mere og lidt hurtigere, end vi gjorde ved sidste træning.

Træthed og ømhed efter en god træning

Ligesom vi bliver træt i kroppen og øm i musklerne efter en god fysisk træning, så bliver vi træt i hjernen efter en god FuHT træning.

Vi har forskellige hold 

Tilpasning af træningen, valg af øvelser og graden af udfordring og intensitet er helt afgørende for, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb. Derfor har vi forskellige hold og træningsforløb.

Genoptræning: Holdene er tilpasset dig, der fortsat oplever store udfordringer i hverdagen og alvorlige følger efter en belastning. Det er for dig, der fortsat er helt eller delvist sygemeldt fra dit arbejde.

Grundtræning: Holdene er tilpasset dig, der mere eller mindre er tilbage på arbejdet og i en normal hverdag, men som stadig oplever at koncentration, hukommelse og overblik ikke helt fungerer som tidligere.

Din FuHT træner: Uanset hvilket hold du træner på, så sørger din uddannede FuHT træner for, at træningen hele tiden justeres og tilpasses, så både du og dit hold træner optimalt.

Find dit hold og tilmeld her 

 

”Hun er god til at udfordre os, så vi hver især bliver presset lige tilpas.. 

Som stressramt er ens selvtillid i bund.. men jeg er ALDRIG gået hjem og har tænkt, at det her er for svært. 

Jeg har altid lyst til at komme igen”

Heidi Køstner, deltager

Se mere fra Heidi og andre deltagere her