Skarpe teams med overskud

 

Mentalt overskud handler om den enkelte og alt det imellem os – det vi giver til hinanden. Det handler om overskud til opgaver og til samarbejde.

Et forløb indeholder: Indledende workshop (2 timer) og opfølgende træning og implementering (4 x 1 time) fordelt over 2 til 3 måneder.

Workshop

På en indledende workshop sætter vi ord og handling på, hvordan hjernen arbejder realteret til hverdagens opgaver og udfordringer. Vi bliver klogere på mulighederne for træne at hjernen og aktivt vælge det mentale overskud.

Vi undersøger de aktive valg og den adfærd, der er vigtig for jer.

Nogle områder er aktuelle i de fleste teams. Samtidig har ethvert individ, team og organisation deres egen kultur, opgaver, adfærd og aktive valg. Hvad er vigtigt hos jer og hvilke vaner vil I have.

Træningsforløb 

Funktionel Hjernetræning simulerer en intens udgave af de kognitive og sociale opgaver, som vores hjerner skal løse i hverdagen.

Udover at træne hjernen og de mentale muskler, så er Funktionel Hjerntræning et formidabelt redskab til at flytte læring og refleksioner fra tanke til handling. Styrker og udfordringer hos den enkelte og i teamet bliver tydelige.

Vi mødes i alt 4 gange, hvor vi træner en time. Det er “kun” hjernerne, der skal svede, Det betyder, at I kan træne I almindeligt tøj og vi kan være i et af jeres lokaler.

Indsatsområder  

Træningen er en optimal mulighed for at træne det fokus og de vaner, der styrker individuelle og fælles præstationer og trivsel.

Træningsforløbet igennem sætter vi fokus på konkrete indsatsområder.

I forlængelse af den enkelte træning har deltagerne små opgaver: Adfærd eller en vane, som de vil give opmærksomhed. Opgaverne kobler træning til hverdagen og sikrer, at læring og refleksion implementeres som adfærd i hverdagen.

 

 

Vi ved, at vi smitter

Vi smitter hinanden med humør, holdninger og indstilling. Vi smitter på de gode dage og vi smitter på de dårlige dage. Beslut hvad I vil smitte med!

Vi gør hinanden gode

Vi fortæller hvad der gør os gode og vi lytter til, hvad der gør andre gode. Vi afleverer opgaver, ikke kun for at komme af med dem, men for at modtageren kan lykkes. Lav gode afleveringer!

Vi udnytter den mentale kapacitet

Vi ved, at den mentale kapacitet er begrænset. Vi giver opmærksomhed til den opgave vi er i gang med, det møde vi deltager i og de mennesker vi er sammen med. Vær tilstede!

Vi forstår og respekterer hinanden

Vi ved, at opgaver og udfordringer kan se forskellige ud, når vi sidder i forskellige afdelinger og med forskelligt ansvar. Vi vender perspektivet, spørger og udfordre os selv og hinanden. Vær nysgerrige!

Evaluering

Træningens effekt

Vi tester og evaluerer på alle træningsforløb.

Deltagerne svarer på i alt 26 udsagn før og efter et træningsforløb.

18 udsagn, der handler om den enkeltes oplevelse af mental sundhed (test; WEMWBS). Og 8 udsagn der handler om teamets mentale overskud, det imellem dem.

Organisationen modtager en samlet evaluering af teamets udvikling. Den enkelte deltager modtager en graf over egen udvikling.

Book en workshop

Med en inspirerende og involverende workshop sætter Ditte Andersen og Regitze Siggaard den mentale sundhed på jeres fælles agenda.

De motiverer os til at undersøge og aktivt vælge, hvad vi vil bidrage med; både i organisationen og privat. De åbner for nysgerrigheden og modet til at udfordre vaner og forestillinger om den omverden og de relationer, vi er en del af.

Regitze Siggaard har masser er erfaring med at udvikle mennesker gennem givende processer. Hun har faciliteret mere end 300 workshops omkring mentalt og fysisk overskud i teams. Og så er hun tidligere verdensmester i roning. Ditte Andersen har arbejdet med udvikling af mennesker og teams siden 2008. Hun er arkitekten bag Funktionel Hjernetræning og så er hun tidligere europamester i Håndbold.

Find mere om workshops her

 

Kom i gang

Træn det mentale overskud i dit team

Ring til os på tlf. 20 58 51 11 eller send en mail til info@mindsocial.dk

Du kan også Indtaste din mail og telefonnummer så tager vi kontakt til dig snarest.