FuHT Facilitator

En dags kursus

Med FuHT faciliterer du et samspil mellem udfordrende øvelser og viden om hjernen. Gennem små input og enkelte spørgsmål kobler du øvelser og reflektioner til hverdagens opgaver og samarbejde.

Du facilitere sunde og sjove mentale afbræk i en hektisk hverdagens og samtidig værdifulde fælles refleksioner, der styrker den enkelte og teamet.

Du kan bruge øvelserne til at skabe energi og fokus på møder og kursusdage. Du kan også booste dine kolleger mandag morgen eller tilbyde et sundt og sjovt afbræk i løbet af en dagen.

På kursusdagen har vi fokus på den mentale kapacitet, samarbejde og relationer. Vi arbejder med udvalgte øvelser, der styrker det mentale overskud, flow, gode afleveringer, kreativitet og booster energien.

Hvem kan deltage

Kurset henvender sig til arbejdsmiljøkonsulenter, medarbejdere og ledere der på forskellig vis faciliterer workshops, seminarer og møder. Og det henvender sig til de kolleger, der vil facilitere sjove og udviklende afbræk på arbejdspladsen.

– du er nysgerrig efter nye metoder til at styrke relationer og samarbejde

– du ved, at den bedste læring sker gennem handling

– du ved, at god energi og gode afleveringer er afgørende for teamet

– du har et skarpt blik for teamdynamikker

Hvad får du

Du flyver fra kursusdagen med viden om hjernen og mental kapacitet i relation til samarbejde. Du er klar til at styrke den mentale energi på arbejdspladsen og i dit team.

– 1 kursusdag inkl. forplejning

– 6 praktiske øvelser koblet til mental kapacitet og samarbejde i hverdagen

– 1/2 års licens til FuHT online, hvor du altid kan finde de 6 teamøvelser og månedens bud på et aktivt mentalt afbræk.

Samlet pris kr. 2.900 + moms 

En redskabspakke til øvelser med 10 deltagere kan i forbindelse med uddannelse tilkøbes for kr. 2.000

Kom i gang

Skal I uddanne flere facilitatorer, planlægger vi en uddannelsesdag i samarbejde, eller du/I kan deltage på et af de planlagte hold.

Planlagte hold i 2019 / 2020

Hold 3: Den 25. november 2019

Hold 4: Den 5. marts 2020

Sted: Odin Havnepark, Lumbyvej 11, 5000 Odense C

Antal deltagere: Vi skal min. være 8 deltagere og vil maks. være 16 deltagere på et hold.

Ønsker du at tilmelde eller høre nærmere om uddannelse og muligheder, så skriv til Ditte Andersen på ditte@mindsocial.dk eller indtast din e-mail og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig snarest.